Η εξομολόγηση της Όλγας Τρέμη στη σύζυγο στενού συνεργάτη του Μητσοτάκη (vid)

Με αφορμή τον νέο της ρόλο στο Attica TV ως σχολιάστρια στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ», η Όλγα Τρέμη «ανοίγει τα χαρτιά της» στην σύζυγο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργου Μυλωνάκη, Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλά για τη νέα της καθημερινότητα, απαντά γιατί δεν θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, ενώ κάνει και μια πιο προσωπική «εξομολόγηση», επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- ότι πλέον, έχει μάθει να αγαπά την Όλγα, καθώς κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρή με τον εαυτό της.

«Δεν αναζητώ τέτοιου τύπου ρόλους όπως παρουσιάστρια σε ένα δελτίο ειδήσεων»
«Μεγαλώνουμε οι άνθρωποι. Κι όταν μεγαλώνουμε, αιματώνεται καλύτερα ο εγκέφαλος. Δεν αναζητώ τέτοιου τύπου ρόλους όπως παρουσιάστρια σε ένα δελτίο ειδήσεων. Αν είναι να συμβεί κάτι σε αυτή τη ζωή, θα συμβεί αλλιώς θα προσπεράσει. Έρχονται τα πράγματα από μόνα τους. Ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό να παρουσιάσω το δελτίο ειδήσεων του Mega. Ποτέ! Προέκυψε. Ήμουν αφοσιωμένη σε μία σαββατιάτικη εκπομπή με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Μου στοίχισε πολύ το φευγιό του, στην κηδεία του δε μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Δε βλεπόμασταν τόσο πολύ, όσο εκ των υστέρων ήθελα να βρισκόμαστε» ανέφερε αρχικά η Όλγα Τρέμη.

«Δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την πολιτική»

Ερωτηθείσα αν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, η δημοσιογράφος απαντά αρνητικά, επισημαίνοντας ότι δεν θα σκεφτόταν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς η πολιτική είναι πιο δεσμευτική από τη δημοσιογραφία.

«Δεν είχα ποτέ πρόταση. Η πολιτική είναι πιο δεσμευτική από τη δημοσιογραφία, γι’ αυτόν τον λόγο δε θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ. Να πάω στο Ευρωκοινοβούλιο να κάνω βόλτες; Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λέω, αλλά το λέω με την έννοια ότι είναι ένας σημαντικός θεσμός αλλά δεν έχει καμία ισχύ. Οι αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι πολύ περιορισμένες» υπογράμμισε.

Τέλος, η Όλγα Τρέμη απαντά και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, επισημαίνοντας ότι πλέον έχει μάθει να αγαπά την Όλγα, καθώς κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρή με τον εαυτό της. Δεν διστάζει δε, να αναφερθεί στο λίφτινγκ που έκανε παλαιότερα, τονίζοντας ότι ήταν κάτι που έκανε για την ίδια, ενώ δεν μετάνιωσε ποτέ που το μοιράστηκε.

«Την αγαπώ την Όλγα! Δεν με αγαπούσα εξ’ αρχής, πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν με αγαπούσα. Ήμουν πολύ αυστηρή, πολύ απαιτητική, σε σημείο σχεδόν παραλογισμού. Με τα χρόνια έμαθα να με αγαπώ. Γυμνάζομαι το κατά δύναμιν, τρώω προσεκτικά, πιο πολύ φροντίζω τον εαυτό μου για τη δουλειά μου, κατά τα άλλα δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαι στην τσίτα. Το λίφτινγκ δεν το έκανα για τη δουλειά, αλλά για εμένα. Έτσι αισθάνθηκα, έτσι έκανα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω και πάλι θα το παραδεχόμουν. Τώρα, αν το έκανα, θα το έκανα αμιγώς για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό που έχει σημασία, είναι κάθε φορά αυτό που κάνουμε, τον λόγο για τον οποίο το κάνουμε. Δεν κάνουμε λίφτινγκ για να γίνουμε νεότερες. Μπεμπέκες δεν ξαναγινόμαστε με το λίφτινγκ» τόνισε.

Μιλώντας, τέλος, για τον γιο της, η Όλγα Τρέμη δηλώνει ευτυχής που πλέον ακολουθεί τον δικό του δρόμο και μάλιστα, με επιτυχία, υπογραμμίζοντας ότι το μέλημα, άλλωστε, κάθε γονέα, είναι να βλέπει το παιδί του να ανοίγει τα δικά του φτερά…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα δύο πρόσωπα που θα πετάξει στα σκυλιά ο Μητσοτάκης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στη συνέντευξη-φιάσκο που έδωσε...

Η σοκαριστική διαπίστωση ψυχιάτρου για τη συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη για τα Τέμπη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΣε μία άκρως ενδιαφέρουσα και σοκαριστική διαπίστωση...

Το τηλεφώνημα από τον Μαξίμου στον Αλαφούζο σώζει τον Πορτοσάλτε, όχι όμως και τον ΣΚΑΪ

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Η εξαφάνιση του Άρης...