Δύσκολες ώρες για τον Νίνο

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο Νίνο καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας του στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, την ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή.

Σε παλιότερη ανάρτησή του ο τραγουδιστής είχε γράψει για τον πατέρα του:

«Ρώτησα έναν κάποτε… Πες μου έναν άνθρωπο που θαυμάζεις περισσότερο από όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει απ’ τον πλανήτη. Τον είδα να το σκέφτεται. Μου λέει:Δεν μου ρχεται κάποιος,είναι πολλοί.Εσύ?Πες μου έναν. Ο Πατέρας μου.Το αρσενικό του DNA.Η στάση του σαν άνθρωπος. Η δύναμη που έχει.

Το βαρύ παρελθόν που έχει σηκώσει.Που με έμαθε να είμαι καλόψυχος και ψυχρός. Μου έμαθε να μη φοβάμαι τίποτα.Όπου μπορώ να βοηθάω. Με τους καλούς καλός,με τους επικίνδυνους επικίνδυνος.

Αυτός που με έκανε «σκυλί». Να είμαι δίκαιος. Αυτός που μιμήθηκα για να μεγαλώσω.Αυτός που μου έμαθε ότι δεν έχει σημασία πόσοι σ’ αγαπάνε.Αλλά ποιοι.

Αυτός. Ο Πατέρας μου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων