Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας ενώπιον του δικαστηρίου ζητώντας συγγνώμη για το λάθος του.
Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα της Αστυνομίας για αλκοτέστ, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, φορώντας χειροπέδες, καπέλο, κουκούλα και μάσκα ο ίδιος ανέφερε πώς δεν κατάλαβε ότι του έκανε σήμα η αστυνομία, ενώ επίσης φέρεται να αρνείται ότι προσπάθησε να διαφύγει προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι σε αυτήν την περίπτωση δε θα πήγαινε όπου υπήρχε δεύτερο μπλόκο.
Ο τραγουδιστής συνελήφθη από τις Αρχές, μετά από σχετικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και βγήκε θετικός. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, ο τραγουδιστής φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα, κινούμενος προς το μέρος του αστυνομικού, που του έκανε σήματα να σταματήσει και διέφυγε από το μπλόκο.