Τηλεοπτική «βόμβα»: Σε ποιο κανάλι θα παίξει το «Υπάρχω» για τον Στέλιο Καζαντζίδη (vid)

Τα δικαιώματα της ταινίας «Υπάρχω» εξασφάλισε το Star νικώντας τον έντονο ανταγωνισμό που υπήρχε ανάμεσα στα κανάλια για το ποιος θα παίξει πρώτος την άκρως επιτυχημένη ταινία, αφιέρωμα στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Το «Υπάρχω» παίζει ήδη στους κινηματογράφους σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το αποτέλεσμα από αυτό ήταν να γίνει κανονική μάχη ανάμεσα στα ελεύθερα κανάλια της τηλεόρασης.

Έτσι, αφού η ταινία με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα ως Καζαντζίδη τελειώσει τις προβολές της στον κινηματογράφο, στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στο Cosmote TV και μετά και στο Star.

Δείτε το trailer της ταινίας «Υπάρχω»

ΠΗΓΗmediatime.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.