Σημαντική Διάκριση της Protergia στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Protergia, η ενέργεια της METLEN Energy & Metals, τιμήθηκε με το Customer Service Excellence Award στην κατηγορία «Οργανισμός της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών – Customer Service Organisation of the Year» για το 2024.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, σε μια λαμπερή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) για 15η συνεχή χρονιά. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της διαρκούς δέσμευσης της Protergia στην πελατοκεντρική στρατηγική της, εστιάζοντας στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Ο Κυριάκος Κοκκάλας, Head of Customer Excellence της Protergia, δήλωσε: «Στην Protergia, η εξυπηρέτηση είναι οι άνθρωποί της. Μέσα από συνεχή εκπαίδευση, υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, παροχή προσωποποιημένης υποστήριξης και διαρκή ενημέρωση για τις νέες τάσεις, κρατάμε τον πήχη ψηλά και βάζουμε τους πελάτες μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας και μας γεμίζει ενέργεια να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά».

Η Protergia παραμένει σταθερά στο πλευρό των πελατών της, προσφέροντας σιγουριά, ασφάλεια και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες, ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιόδους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου