Ο Νίκος Χατζηνικολάου σόκαρε όλη την Ελλάδα – Η αποκάλυψη για τη «λίστα θανάτου» και τα όπλα (vid)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου προέβη σε μία αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που πήρε στον Light.

Ο δημοσιογράφος συζητούσε με τον τράπερ για τους στίχους των τραγουδιών του και τις συχνές αναφορές σε όπλα.

«Δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω ποια είναι η σχέση σου με τα όπλα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος με τον Light να αποκρίνεται πως «δεν θα έλεγα πως έχω κάποια σχέση. Έχω πάει στο σκοπευτήριο κάποιες φορές, έχω πάει σε γάμους στην Κρήτη, αυτά. Στην καθημερινότητα μου, όχι, δεν κυκλοφορώ με όπλο».

Η αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα όπλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να εκδώσει άδεια οπλοφορίας αφού ήταν στη λίστα τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Πάντως αν το κάνεις, φιλική συμβουλή από μένα, μην το κάνεις. Γιατί έχε υπόψη σου πως δεν σε προστατεύει το όπλο. Όταν κάποια στιγμή πριν πολλά χρόνια είχα διαβάσει το όνομα μου στην προκήρυξη μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, σκέφτηκα να πάρω άδεια οπλοφορίας και όπλο» παραδέχτηκε, εν συνεχεία, ο Νίκος Χατζηνικολάου και κατέληξε: «Ένας φίλος, ο οποίος ήταν ένστολος, ήταν αστυνομικός, μου εξήγησε ότι έχοντας όπλο κινδυνεύεις περισσότερο. Έτσι και εγκατέλειψα αυτή τη σκέψη, αυτή την ιδέα».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις