Διάλυση ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Σαρακιώτης ανακοίνωσε την απόφασή του

Την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ – κάτι που θα γίνει μέσα στη μέρα – επανέλαβε ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης, μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1.

Ως αιτία για την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής ανέφερε τις «αντιδημοκρατικές διαδικασίες» που έλαβαν χώρα στο κόμμα και παρεμπόδισαν τον Στέφανο Κασσελάκη να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία, ενώ είπε ότι και ο αποκλεισμός όλων των συνέδρων από τη Φθιώτιδα βάρυνε στην απόφασή του.

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο Γ. Σαρακιώτης δήλωσε ότι προς το παρόν θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής, τονίζοντας ότι «αν δεν νιώσω μέσα μου ότι μπορώ να υπηρετήσω την κοινωνία δεν θα ενταχθώ σε κάποιο κόμμα», αν και δεν απέκλεισε την ένταξή του στο Κίνημα Δημοκρατίας σε κάποια μελλοντική φάση.

Ο ίδιος είπε ότι μετά από δέκα χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπει «τίποτα» αυτή τη στιγμή, ενώ σημείωσε με νόημα ότι διαθέτει επάγγελμα (είναι δικηγόρος) στο οποίο και μπορεί να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι θα επιθυμούσε να κάνει και οικογένεια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα