Σκηνές από αρχαία τραγωδία με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από την πόρτα του Ανδρουλάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σχεδόν αδιάφορη είναι η κοινή γνώμη για τις εκλογές που διεξάγονται σήμερα για την ηγεσία του αντιδημοκρατικού κόμματος των πραξικοπηματιών, του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όποτε και αν διεξαχθούν εθνικές εκλογές το αντιδημοκρατικό μόρφωμα που ντροπιάζει την Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη θα μείνει εκτός Βουλής. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι βουλευτές, όσο και τα κορυφαία στελέχη του μορφώματος.

Ο μεγάλος τους φόβος είναι το ενδεχόμενο να μείνουν σύντομα – ειδικά αν ο Μητσοτάκης προκηρύξει πρόωρες εκλογές μέσα στο 2025 – εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Ασφαλείς πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι κάποια από αυτά τα στελέχη αναζητούν επαφή με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, ώστε ανάλογα με το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, μετά τις εσωκομματικές εκλογές, να πετύχουν μία… μεταγραφή.

Έξω από την πόρτα της Χαριλάου Τρικούπη εκτυλίσσονται σκηνές σαν βγαλμένες από… αρχαία τραγωδία, με πραξικοπηματίες να διαπραγματεύονται το πολιτικό τους μέλλον, αλλά προς το παρόν να βρίσκουν τις πόρτες κλειστές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διέσυραν δημόσια τον Φάμελλο στην Βαρβάκειο για το πραξικόπημα κατά Κασσελάκη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Στέλεχος του Mega Channel έριξε την Αναστασία Γιάμαλη στα «σκυλιά» – Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σας...