Μεγάλη αγωνία στην Εφημερίδα των Συντακτών για την ποινική δίωξη σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τα ΜΜΕ – εφημερίδες, ιστοσελίδες και τηλεοπτική σταθμοί – ιδιοκτησίας και επιρροής του εφοπλιστή, μιντιάρχη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη έκρυψαν την είδηση για την ποινική δίωξή του για την υπόθεση της δολοφονίας Λυγγερίδη. Οι αθλητικές εφημερίδες επίσης.

Αυτή είναι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι.

Και άντε, να αιτιολογήσουμε μερικώς τους υπαλλήλους του Βαγγέλη Μαρινάκη που νιώθουν την ανάγκη να προστατεύσουν το αφεντικό τους. Άντε και τους κακομοίρηδες του αθλητικού ρεπορτάζ που κάνουν ασκήσεις εθελοδουλίας γιατί τόσο τους κόβει. Χθες είδα κάτι χειρότερο. Την Εφημερίδα των Συντακτών, η οποία είναι αλήθεια ότι έχει απαξιωθεί πλήρως, να αναφέρεται στην υπόθεση με το εξής πρωτοσέλιδο “χτύπημα” – ντροπή επάνω αριστερά με τίτλο “ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;”.

Καταλάβατε; Το πρόβλημα της εφημερίδας είναι ο χρόνος και μάλλον όχι η διαλεύκανση της υπόθεσης. ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ το μήνυμα ΥΠΟΤΑΓΗΣ των νενέκων της δημοσιογραφίας στον ολιγάρχη.

ΥΓ: Άσχετο με τα παραπάνω: Στην στήλη έχει φτάσει η πληροφορία ότι ολιγάρχης ταΐζει “αριστερούς” δημοσιογράφους με κροκέτες και άλλες σκυλοτροφές. ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

Δείτε το πρωτοσέλιδο ντροπή:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

«Η Δικαιοσύνη δολοφονήθηκε» – Καταπέλτης η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Σκληρή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη: κατηγορεί τη Δικαιοσύνη για συγκάλυψη, ζητά εκταφές με τοξικολογικές και προσφυγή σε ΕΕ και ΟΗΕ