Αυτός είναι ο στρατηγικός στόχος του Αλέξη Τσίπρα – Πως θα γκρεμίσει τον Μητσοτάκη

Το επιτελικό κράτος, ο ίδιος ο Μητσοτάκης και η υπεράσπιση της νεολαίας παραμένουν στην κορυφή της αντιπολιτευτικής ατζέντας του Τσίπρα, όπως φάνηκε και στη συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές.

Οι νέοι, που σε μεγάλο βαθμό παραμένουν ανεμβολίαστοι, έχουν μπει εμπράκτως στο στόχαστρο της κυβέρνησης και στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται ότι ανοίγεται ακόμη μεγαλύτερο περιθώριο προσέγγισής τους.

Ο στρατηγικός στόχος πάντως του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως μεταδίδει το topontiki.gr παραμένει το γκρέμισμα του κυβερνητικού δόγματος περί ασφάλειας και του ισχυρισμού περί «ικανότητας», που υπήρξαν επί χρόνια οι βασικοί πυλώνες της νεοδημοκρατικής και κυβερνητικής ρητορικής.

Θέλει να διευρύνει το ξεκάθαρο ρήγμα που άνοιξαν οι πυρκαγιές και προηγουμένως η εγκληματικότητα, το οποίο έχει σαφώς επηρεάσει και πολλούς συντηρητικούς ψηφοφόρους.h

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...