Τι αποκάλυψε ο Αντώνης Σαμαράς σε φίλο του: «Δεν είμαι εγώ, είναι τα νούμερα βλάκα»

Οπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ieidiseis.gr Αντώνης Σαμαράς συνομιλώντας, χτες, στο τηλέφωνο με έναν παλιό φίλο του στην Πύλο, που είχε την ονομαστική του εορτή, μετά τις τυπικές ευχές, ο εορτάζων μπαίνει κατευθείαν στο ψητό και του λέει: «Εδώ κάτω σε κατηγορούν οι Μητσοτακικοί ότι με την κριτική σου αποσταθεροποιείς την κυβέρνηση».

Αυτομάτως, ο Σαμαράς του πετάει την ατάκα: «Δεν είμαι εγώ, είναι τα νούμερα βλάκα» και του διαβάζει από τη δημοσκόπηση της MRB που έγινε για λογαριασμό του OPEN και μόλις είχε πάρει στα χέρια του.

Σε ερώτηση για τη στάση των δύο πρώην πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, ως προς την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, το 48,9% λέει πως «σίγουρα συμφωνεί» ή «μάλλον συμφωνεί». Αντίθετα, το 33,3% λέει πως «μάλλον» ή «σίγουρα» διαφωνεί.

Ο Σαμαρικός Μεσσήνιος ακούει τα νούμερα και ..ζαλίζεται! «Αν και με είπες …βλάκα, κάνε μου και εσύ ένα δώρο, στείλε μου με μήνυμα τούτα να νούμερα για να βγω στο καφενείο και να τους τα τρίψω στην μούρη που μου λένε κουβέντες για εσένα».

Σημειωτέον, ο φίλος του Σαμαρά ήταν απο τους πρώτους που τον είχαν ακολουθήσει στην Πολιτική Άνοιξη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ