Ξέσπασε ο Ευάγγελος Αντώναρος για το βρόμικο παιχνίδι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ (pic)

Σε παρέμβασή του ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει τα ακόλουθα:

Όσο ήταν εν ενεργεία πρόεδρος ο @skasselakis τον κατηγορούσαν κάποιοι από τους 87, συχνά με ψιθύρους κι ατεκμηρίωτες διαρροές, ότι δήθεν είχε σκοπό να ξεπουλήσει τον σταθμό «Κόκκινο» σε ιδιωτικά συμφέροντα και να απολύσει τους εργαζόμενους.

Τίποτε από όλα αυτά βέβαια δεν έγιναν – γιατί δεν υπήρχαν καν ως σκέψη.

Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι τέτοια σχέδια είχαν προφανώς οι ίδιοι. Κι ίσως αυτό να ήταν ενα από τα βασικά τους κίνητρα για την απομάκρυνση του από την προεδρία.

Τα σχέδια τελικής μεταβίβασης του 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρίας αποκαλύπτει — με πολλές σχετικές λεπτομέρειες — ο πρόεδρος της εταιρίας Νικολτσιος σε σημερινή επιστολή του σε όλα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Τα στοιχεία αυτά ξεσκεπάζουν την αδιανόητη υποκρισία όλων αυτών που πριν λίγο καιρό διερρήγνυαν τα ιμάτια τους για δήθεν ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Κι όχι μόνο αυτό: Μέσα σε 1,5 μήνα μόλις βρήκαν (ή μάλλον, όπως υποθέτω δικαιολογημένα, είχαν έτοιμο στο τσεπάκι τους) ενδιαφερόμενο αγοραστή. Το όνομα του θα έρθει στην επιφάνεια σύντομα.

Πρόκειται αναμφίβολα για ύποπτη συναλλαγή που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. Μια συναλλαγή που κάποιοι — ας μην πούμε ονόματα για την ώρα — εξύφαιναν από καιρό στο παρασκήνιο. Και για αυτό θέλησαν και κατάφεραν να απομακρύνουν τον διευθυντή του σταθμού Αδάμ Γιαννίκο που είχε μυριστεί τι βρώμικο παιχνίδι παιζόταν στο παρασκήνιο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ