Λαοθάλασσα στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη – Δεν μπορούσε να φτάσει στην είσοδο από τις εκδηλώσεις λατρείας (vid)


Εγκαίνια στα νέα του γραφεία στον Ταύρο έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, με λαοθάλασσα να τον υποδέχεται με καπνογόνα, αγκαλιές και κόρνες.

O πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο νέο «στρατηγείο» του λίγο μετά τις 19:00 μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ με τους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή ακόμα και με βεγγαλικά ενώ στον προαύλιο χώρο ορισμένοι από τους υποστηρικτές του το είχαν ρίξει στον… χορό!

Ήδη από τις 17:30 ο χώρος άρχισε να γεμίζει ενώ μετά τις 18.00, ο κόσμος πλέον δεν χωρούσε εντός του προαυλίου και βγήκε στον δρόμο μπροστά από τα γραφεία, ο οποίος και έκλεισε. Ο κόσμος έξω από το κτίριο απολάμβανε το αναψυκτικό του ή ένα παγωμένο τσάι υπό τους ήχους των Nirvana, του Μπρέγκοβιτς αλλά και του ΕΑΜ.

Στα γραφεία βρέθηκαν μεταξύ άλλων και αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Θάνος Μωραΐτης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ