Τα σκληρά μηνύματα του Παύλου Πολάκη στον Αλέξη Τσίπρα για Δραγασάκη και Χουλιαράκη (pic)

Μπορεί να μην έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ωστόσο προχώρησε σε μερικά… βιτριολικα σχόλια στη σελίδα του πρώην πρωθυπουργού στο Facebook.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας αναρτήσεις του πρώην πρωθυπουργού με τις τοποθετήσεις πρώην υπουργών του, επιτέθηκε στον Γιάννη Δραγασάκη και τον Γιώργο Χουλιαράκη, κατηγορώντας τους πως έβαλαν εμπόδια στο έργο του στο Υπουργείο Υγείας, ενώ άφησε αιχμές και για τη συνεργασία με τον πρόεδρο της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

Δείτε τα σχόλια του κ. Πολάκη για τον κ. Δραγασάκη:

Αν ειχες προχωρησει την αναπτυξιακη τραπεζα,αν ειχες αφησει τον Εοπυυ να λειτουργησει σε περιοχες και μεσω των συνεταιριστικων τραπεζων,αν ειχες συγκρουστει με τον Στουρναρα για αυτα που επρεπε…..

Για τον κ. Χουλιαράκη έγραψε:

-Αν δεν μας ειχες ψησει το ψαρι στα χειλη μεχρι να δωσουμε το επιδομα αγονου (απο χρηματα του αποθεματικου του Υπ Υγειας οχι εξτρα χρηματοδοτηση) στους αγροτικους γιατρους που ετσι γεμισαν οι ορεινες και νησιωτικες περιοχες γιατι και καλα «η αριστερα δεν δινει επιδοματα»!!

-Αν ειχες πει από τον Οκτωβρη του 2018 πως το μαξιλαρι ειχε φτασει 30 δις ,για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ την αχρειαστη μεγεθυνση του!

-Αν μας ειχες δωσει 100 εκατομμυρια που ΥΠΗΡΧΑΝ απο το υπερπλεονασμα του 2018 για αγορα εξοπλισμου στα νοσοκομεια (και οχι να σου αποσπασω με το ζορι 20 εκατομ για τα ογκολογικα νοσοκομεια ,οταν ηθελες να δωσεις 5 εκατομμ στο Λαικο μονο και τοτε ανακάλυψα πως υπήρχαν χρηματα)

-Αν τα 4 χρονια 19-23 ειχες πει ΜΙΑ αντιπολιτευτικη κουβεντα αντι να τρεξεις να γίνεις συμβουλος του Στουρναρα…

τότε ισως να κουβεντιαζαμε ξανα …..

γιατι ΟΛΑ ειναι ΠΡΑΞΕΙΣ!!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ