Μάγκυ Δούση: Και παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσα συμβαίνουν στην πολιτική και στα media στη χώρα μας είναι πρωτοφανή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η, συμπαθέστατη κατά λοιπά, δημοσιογράφος(;) Μάγκυ Δούση. Αν δεν γνωρίζετε τη Μάγκυ Δούση, να σας γράψω ότι είναι παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό σταθμό Attica. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Έλα, όμως, που η Μάγκυ Δούση είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις…

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού είναι ταυτόχρονα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πάμε ξανά: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού είναι ταυτόχρονα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό τα λέει όλα.

Και όχι μόνο είναι δημοσιογράφος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πήρε πρόσφατα και συνέντευξη από τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη. Και όχι μόνο έκανε αυτό, αλλά, όπως σας αποκάλυψα χθες, το όνομά της φιγουράρει και στη λίστα με τους 147 επιτροπάριους που απέκλεισαν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Θέλετε και άλλα;

ΥΓ: Δεν ξέρω ποιοι θα έπρεπε να προβληματιστούν περισσότερο, οι επιτελείς του τηλεοπτικού σταθμού ή οι σύντροφοί της στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός και αν όλοι μαζί είναι μία ωραία ατμόσφαιρα. Είναι;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ