Το μήνυμα που έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στον Ηλιόπουλο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη είχαν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, με τον ισχυρό άνδρα να ζητά την απόλυτη στήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στην ανακοίνωση Ηλιόπουλου, ζητώντας από τους συνεργάτες του να του δώσουν χρόνο για να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του!
Όπως κάθε Δευτέρα μετά τα ματς, οι Θεσσαλονικείς είχαν την κλασική τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ζήτησε να ενημερωθεί για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα στην OPAP Arena, τι προκάλεσε την ένταση και όσα ακολούθησαν…

Μιλώντας στους συνεργάτες του εξέφρασε την στεναχώρια του που υπήρχαν μεθεόρτια και επεισόδια και ζήτησε να ετοιμάσουν μια καταγγελία στον υπουργό για την ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας που ξεκινάει από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους της ομάδας.

Παράλληλα στάθηκε στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου, ζητώντας την απόλυτη στήριξη του προπονητή του ΠΑΟΚ από τις επιθέσεις που δέχεται «επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, για να συνεχίσει λέγοντας πως: «και προφανώς τη συμπεριφορά του δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής».

Μάλιστα, κατέστησε σαφές στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τον απαρέγκλιτο κανόνα και να μην απαντούν σε ιδιοκτήτες ομάδων. Ειδικά για την δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου, τόνισε ότι «είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του» και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή.

Καταλήγοντας, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε και το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως: «βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές».

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ