Γιατί ο Σωκράτης Φάμελλος είχε αρνηθεί να κατονομάσει τους ολιγάρχες; Τι συμβαίνει;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μας. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Σωκράτης Φάμελλος θέλει να εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει δηλαδή να εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την περίπτωσή του την παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό. Και η αλήθεια είναι ότι συλλέγω πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αφού περάσω στη φάση της τεκμηρίωσης, σύντομα θα δημοσιεύσω αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Μέχρι στιγμής ακούω, σε συναντήσεις που κάνω είτε στο… μαντείο μου που βρίσκεται στους πρόποδες βουνού της Αττικής και όχι πια στους Δελφούς, είτε σε επαφές που κάνω εκτός μαντείου… σε χώρους “ιερούς”, ότι ο Σωκράτης Φάμελλος έχει μία ιδιαίτερη, μία στενή σχέση με τον χώρο της Ενέργειας. Λέγονται πολλά, αλλά, όπως έγραψα πιο πάνω βρίσκομαι στη φάση της τεκμηρίωσης και δεν επιθυμώ να επεκταθώ. Και φυσικά δεν θα υιοθετήσω τους ψιθύρους ή όσα λένε ακόμη και πρόσωπα με τα οποία έχει καλή σχέση και μπορεί να λένε όσα λένε καλόπιστα. Βλέπετε, οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Πάντως ο κ. Φάμελλος δεν είναι προσεκτικός και δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλή επιλογή για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ένα απρόσεκτο πρόσωπο για το οποίο ψιθυρίζονται διάφορα.

Εκείνο, πάντως, το οποίο μου προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι το γεγονός ότι όταν είχε ερωτηθεί να κατονομάσει τους ολιγάρχες της ενέργειας, ο Σωκράτης Φάμελλος δεν το τόλμησε. Τι σόι πολιτικός αρχηγός θα είναι αυτός όταν τρέμει σαν το ψάρι να αποκαλύψει ονόματα; Και ένα ακόμη πιο σοβαρό ερώτημα. Γιατί ο Σωκράτης Φάμελλος είχε αρνηθεί να αποκαλύψει ονόματα, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τον διασύρει σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση;

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ