Οι δημοσκόποι αποκαλύπτουν: Τι ποσοστό θα έπαιρνε ένας ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες, εκτός από το να δίνω χρησμούς και να βλέπω το μέλλον πίσω από τους καπνούς της πικροδάφνης που σιγοκαίει στο μαντείο μου, είναι οι συζητήσεις με δημοσκόπους.

Οι δημοσκόποι, λοιπόν, με τους οποίους συνομιλώ τα τελευταία 24ωρα, και ενώ – μετά την ανατροπή του σχεδίου της διαπλοκής για ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς με την ήττα Δούκα – οι θλιβεροί και απολύτως γελοιοποιημένοι πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς να λογαριάζουν τη χλεύη των δημοσιογράφων και την οργή του λαού, την τελευταία τους μάχη – λίγο πριν την πολιτική εξαφάνιση – για τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης και για τις καρεκλίτσες, οι δημοσκόποι λοιπόν, κάνουν τις εκτιμήσεις τους για το μέλλον ενός ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τι θα συμβεί δημοσκοπικά και ακολούθως εκλογικά, αν δεν είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης; Οι δημοσκόποι μιλούν με βεβαιότητα για ένα κόμμα του 1,5%, για ένα κόμμα που θα κινηθεί πιο χαμηλά ακόμη και από τη Νέα Αριστερά που συγκρότησαν οι αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δημοσκόποι κάνουν λόγο για ένα κόμμα μεταξύ συγγενών και φίλων. Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι από το 2015 μέχρι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί δύο διασπάσεις. Ακόμη και μικρό παιδί μπορεί να αντιληφθεί ότι χωρίς τον Στέφανο Κασσελάκη, η θλιβερή κλίκα των πραξικοπηματιών δεν θα έχει κανένα αποτύπωμα, κανένα σημείο αναφοράς στην κοινωνία. Άσε που και με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη έχει κλείσει οριστικά και η πόρτα για κάποιους από τους 87 και την υπόλοιπη παρέα που διαπραγματευόταν με τον Χάρη Δούκα.

Το πολιτικό τέλος τους περιμένει και το γνωρίζουν…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...