Βόμβα: Ο Μάρης τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη και σπρώχνει τον Αλέξη Τσίπρα να μπει ξανά στο πολιτικό παιχνίδι

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης, που ασχολείται με τα media του διαδικτύου, που είχε την Stoiximan,,που είχε θέσει ως αντικειμενικό σκοπό να είναι ο σύγχρονος ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ της Κεντροαριστεράς, που ήταν από τα χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φίλος στενός του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά, που στη συνέχεια έγινε χρηματοδότης του Γαβριήλ Σακκελαρίδη, που με το Eteron θέλησε να δώσει 1,3 εκατ. ευρώ στην εφημερίδα “Αυγή” (που την διαβάζουν τρεις και όχι ο κούκος), που στήριξε με πάθος την Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και που τελικά, όταν ηττήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου, ακύρωσε τη σύμβαση του 1,3 εκατ. ευρώ με την Αυγή, εμφανίστηκε ξανά πρόσφατα. Πως; Με το που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη το Eteron του Δημήτρη Μάρη έδωσε διαφήμιση ξανά στην “Αυγή”.

Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι “δεν θα αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πέσει στα χέρια του Μάρη”.

Όμως, ο Δημήτρης Μάρης, ο οποίος έχει εθιστεί στις ήττες, αναφορικά με τα “παιχνίδια” που θέλει να διαδραματίσει στον χώρο της Αριστεράς – Κεντροαριστεράς, δεν το βάζει κάτω. Δεν έχει διδαχτεί από τις ήττες του. Θέλει να επιστρέψει (στα πράγματα και όχι στην Ελλάδα, καθώς λένε ότι είναι στις ΗΠΑ).

Στο παραπάνω πλαίσιο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό που αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth της ιστοσελίδας powergame.gr:

Ρόλο και δη πρωταγωνιστικό στο ΣΥΡΙΖΑϊκό παρασκήνιο διαδραματίζει, όπως σας έχω γράψει, ο παλιός στοιχηματζής και νυν θεωρητικός της Αριστεράς, Δημήτρης Μάρης, που, αν αντιλαμβάνομαι σωστά τα όσα εσχάτως διακινούνται στην πιάτσα, είναι ένας εξ αυτών που ενθαρρύνουν τον Τσίπρα να ξαναβγεί μπροστά. Το αφεντικό της 24Media προφανώς και πιστεύει ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο μόνος που μπορεί να ξαναβάλει στον κυβερνητικό χάρτη τον ΣΥΡΙΖΑ ή ό,τι άλλο προκύψει. Μέχρι τότε, πάντως, κάτι μου λέει ότι τα έχει βρει και με τον πρόεδρο Μητσοτάκη, αν κρίνω από κάτι ωραία που έμαθα προσφάτως και σχετίζονται με τις εξαιρετικές σχέσεις του Μάρη με το Μαξίμου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου