«Κατέρρευσαν» στη Νέα Αριστερά μετά το πρωτοσέλιδο που γράφει για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ

«Αστεία κουτσομπολιά» χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου της Νέας Αριστεράς, τα όσα αναφέρει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μανιφέστο» περί επιστροφής στο «μαντρί» των στελεχών που αποχώρησαν πέρυσι από τον ΣΥΡΙΖΑ, μόλις, οι της σημερινής πλειοψηφίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τελειώσουν με τον έκπτωτο».

Η Νέα Αριστερά διαψεύδει τα σενάρια και καλεί τον συντάκτη της εφημερίδας στο ιδρυτικό της συνέδριο τον Νοέμβριο για να διαπιστώσει ότι η Νέα Αριστερά είναι ένα νέο κόμμα που «κάνει πραγματική πολιτική» και αδιαφορεί για τα «αστεία κουτσομπολιά κύκλων που έχουν μάθει να σκέφτονται βοσκούς και στάνες».

Αναλυτικά το σχόλιο του Γρ. Τύπου της Νέας Αριστεράς:

«Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Μανιφέστο σήμερα στο πρωτοσέλιδο της αναφέρεται σε “επιστροφή στο μαντρί”, δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Αριστεράς.

Κάποιοι προφανώς ανησυχούν για ένα πράγμα: τη μαχητική αριστερή αντιπολίτευση στην Νέα Δημοκρατία.

Προσκαλούμε τον ευφάνταστο συντάκτη της εφημερίδας στο πρώτο συνέδριο της Νέας Αριστεράς (7-11 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ). Εκεί θα δει την μόνη πραγματικότητα: ένα νέο κόμμα της Αριστεράς που κάνει πραγματική πολιτική και αδιαφορεί για τα αστεία κουτσομπολιά κύκλων που έχουν μάθει να σκέφτονται βοσκούς και στάνες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...