50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνονται από το κόμμα

«Υπήρχαν 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που πληρώνονται από το κόμμα» αποκάλυψε o Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και τη Μάρα Ζαχαρέα συνδέοντας την απόφασή της να τον αποκλείσει με την απόφασή του να σταματήσουν να υπάρχουν μέλη της με μισθό.
«Το εξώδικο είναι μία διαμαρτυρία. Αναρτήθηκαν τα πόθεν έσχες. Ζήτησε εξηγήσεις ο διευθυντής του κόμματός μου και δεν τις πήρε. Τι έπρεπε να κάνω;» διερωτήθηκε σχετικά με το ζήτημα του πόθεν έσχες.


Σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει δικό του κόμμα, απάντησε: «Έχουμε το δικό μας κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο».

Ο κ. Κασσελάκης εκτίμησε επίσης ότι θα αναβληθεί το Συνέδριο, ενώ υπενθύμισε ότι η κ. Γεροβασίλη, η οποία διαβεβαίωσε ότι θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί τον Νοέμβριο, δήλωσε μετά τις ευρωεκλογές ότι «θα συνεχίσουμε με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη».

Για το Συνέδριο ανέφερε ακόμα ότι πρέπει να γίνει δημοκρατικά και με ομαλή διαδικασία. Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να γραφτούν και ηλεκτρονικά για την εκπροσώπηση στο Συνέδριο.

«Πρέπει να τηρηθεί το Καταστατικό, πρέπει να έχουμε Συνέδριο, πρέπει να μην υπάρχουν προβλήματα που θα αλλοιώσουν τη φωνή της βάσης» τόνισε.

Για το πώς θα συνυπάρξουν μετά από όλα αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Σίγουρα δεν μπορούν να συνυπάρξουν αυτοί με εμένα… Δεν είμαι εδώ για να αρχίσουμε μια δίκη προθέσεων. Η μόνη λύση είναι η δημοκρατία. Η βάση αποφασίζει. Δεν αποφασίζει ο πρόεδρος ποιον κρατά και ποιον αφήνει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...