Η αινιγματική απάντηση πηγής κοντά στον Βενιζέλο για την συνάντηση της ντροπής με τον Τσίπρα

Η Πυθία καταγράφει

Όπως ήταν φυσικό, μετά την αποκάλυψη από την ιστοσελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, enikos.gr, για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά την οποία – σύμφωνα πάντοτε με το σχετικό ρεπορτάζ που η πλευρά Τσίπρα διαψεύδει μέσω διαρροών – έχει ξεσπάσει σάλος. Και έχει ξεσπάσει σάλος γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ζήτησε συγγνώμη από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την σκοτεινή υπόθεση του σκανδάλου Novartis.

Της αποκάλυψης αυτής είχε προηγηθεί, λίγες ώρες πριν, μία άλλη αποκάλυψη, αυτή του Γιώργου Λιάνη, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Ανδρέα Λοβέρδο για την παραπομπή του για την υπόθεση. Άγνωστο αν πιέστηκε ή όχι (αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες), ο Γιώργος Λιάνης τα μάζεψε.

Ενδιαφέρον έχει, ωστόσο, να μάθουμε τι λέει και η πλευρά Βενιζέλου για όλα αυτά. Η πλευρά Βενιζέλου τηρεί σιγήν ιχθύος. Επειδή, όμως, η στήλη τα καταγράφει όλα για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαβάσουμε τι γράφει σήμερα η ιστοσελίδα ieidiseis.gr, η οποία επικαλείται πηγή κοντά στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε τι γράφει το ieidiseis.gr:

Μετά τα «είπα ξείπα» του Γιώργου Λιάνη, σχετικά με το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο οποίο ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για την παραπομπή του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση της Novartis και τη διάψευση πηγών της Αμαλίας, τα «φώτα» για το τι ακριβώς έχει συμβεί πέφτουν πάνω στον ιδρυτή του Think Tank «Κύκλος Ιδεών».

Ο ίδιος δεν τοποθετήθηκε σχετικά, ωστόσο η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής ήρθε σε επικοινωνία με πηγή που γνωρίζει άριστα, όπως υποστηρίζει, τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η απάντησή της, όμως, δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά αντίθετα δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά.

«Ρώτησα καλή πηγή που γνωρίζει άριστα τον Βαγγέλη Βενιζέλο τι έχει να πει για την «πληροφορία» ότι ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε συγγνώμη για την υπόθεση της Novartis, κάτι που σε δεύτερο χρόνο διέψευσε τόσο το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού όσο και ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίο τη διοχέτευσε. «Δεν ξέρω εάν η πληροφορία ισχύει», μου είπε, προσθέτοντας: «Αλλά θα έπρεπε να ισχύει». Ομολογώ πως ήταν αφοπλιστική η απάντηση», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...