Ο Κώστας Βαξεβάνης συνεχίζει με αμείωτη ένταση το σφυροκόπημα στον Αλέξη Τσίπρα και τον διασυρμό του – «Καρφώνει» στενό συνεργάτη για σχέσεις με τον Βενιζέλο (pic)

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη για τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε μέσω συνεργατών.

Όπως είναι φυσικό η… χλιαρή απάντηση μέσω φαιδρών διαρροών σε “κολλητούς” δημοσιογράφους δεν πείθει κανέναν. Πολύ περισσότερο δεν πείθει τον δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας documento, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος συνεχίζει με αμείωτη ένταση το σφυροκόπημα του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τι γράφει σε παρέμβασή του ο Κώστας Βαξεβάνης:

Το γεγονός ότι συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα διαψεύδει ανωνύμως το δημοσίευμα του
@enikos_gr
για συνάντησή του με τον Βενιζέλο και μάλιστα για να του ζητήσει συγγνώμη για τη #Novartis δεν αποτελεί διάψευση αλλά δημοσιογραφικοπολιτική τσιγκολελέτα. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, οφείλει επισήμως ο Τσίπρας ή το γραφείο του να πάρουν κατηγορηματικά θέση. Η πληροφορία αυτή εκθέτει τον πρώην πρωθυπουργό στον κόσμο που τον ψήφισε και τον στήριξε, εμφανίζοντάς τον ως ιδιοτελή και αναξιόπιστο που νοιάζεται μόνο για το πολιτικό του μέλλον. Αν δεν το κάνει (έστω ως απόδειξη της αξιοπρέπειας που διαθέτει) μπορεί ο καθένας να υποθέσει ότι φοβάται μην βγει ο Βενιζέλος και δώσει λεπτομέρειες. Ακόμη καλύτερο και πιο αποτελεσματικό θα ήταν να διαψεύδουν από κοινού με τον Βενιζέλο το δημοσίευμα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Ο πιο στενός του συνεργάτης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Βενιζέλο και τους συνδέουν κοινές νομοπαρασκευαστικές πράξεις από την εποχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Σταματήστε μόνο να θεωρείτε τον κόσμο πλήθος που θα μαγέψετε. Υπάρχουν και όρια


Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση αν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν – Η ανάλυση της Citigroup

Καθώς η προοπτική μιας διευρυμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή...

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...