Ανοίγουν τα στόματα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς, ο Φάμελλος, η Γεροβασίλη και οι διορισμένοι συγγενείς στελέχους (vid)

Η κεντρική επιτροπή είναι μερικώς απονομιμοποιημένη, κατήγγειλε την Κυριακή το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του στην απόφαση για αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος.

«Δέκα άτομα είναι που έχουν τους δικούς τους ανθρώπους» είπε ο κ. Αυλωνίτης περιγράφοντας ουσιαστικά την ισχύ της κομματικής νομενκλατούρας. «Η κεντρική επιτροπή είναι μερικώς απονομιμοποιημένη. Φύγανε 100 μέλη της με την ομάδα των 11 και μετά βάλανε άλλους, ένα κομμάτι από αυτούς είναι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους έχουν διορίσει. Τι να πω για έναν πρώην οικονομικό διευθυντή, του οποίου διορίστηκαν 3,4 συγγενείς;» σημείωσε.

«Ντροπή σε όσους ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν αυτό το έγκλημα. Θα εγκριθεί από το συνέδριο ο αποκλεισμός. Η μομφή δεν θα εγκριθεί από το συνέδριο;» τόνισε ο κ. Αυλωνίτης, διαμηνύοντας στην Κουμουνδούρου «τους καλώ να με διαγράψουν αύριο».

«Αυτοί οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις πολιτικές υποθέσεις, ο Φάμελλος και ο Παππάς ας το πουν πού παρενέβη ο Κασσελάκης στα πολιτικά και ιδεολογικά θέματα. Από τη στιγμή που αναδείχθηκε ο Κασσελάκης σαν να συντάραξε τα θολά νερά και άλλαξε το παιχνίδι. Λένε ότι είναι ιστορικά στελέχη. Ε, και; Κι άμα είναι ιστορικά στελέχη δεν μπορούν να αναδειχθούν νέα στελέχη; Με όλα αυτά όχι 4, αλλά μείον 4% θα πάμε» ξέσπασε ο κ. Αυλωνίτης, χαρακτηρίζοντας «αμεσοτιμωρία» αυτό που κάνει η πλειοψηφία στον Κασσελάκη.

Δείτε τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:

Καταπέλτης ο Αυλωνίτης για τα όσα συνέβηκαν χθες στην ΚΕ (δείτε όλη του τη συνέντευξη αν μπορείτε να νιώσετε περηφάνια)

Λάβρος ο Χαριτάτος

Στο -4% θα πάνε το ΣΥΡΙΖΑ τα λεγόμενα ιστορικά στελέχη.

Όταν έβαζε τον Νίκο Παππά στη θέση του Προέδρου της ΚΟ ήταν άξιος ο Κασσελάκης. Διόρισε τον καταδικασμένο σ αυτή τη θέση κ μετά τον «έριξε», τον βρήκε ανίκανο αυτόν που τον διόρισε.

Όσο ο Φάμελλος ήταν Πρόεδρος ΚΟ όλα ήταν καλά, την επόμενη μέρα δεν ήθελε να παραιτηθεί κ σήμερα διεκδικεί την Προεδρία απ’ αυτόν που τον διόρισε γιατί κι αυτός τον θεωρεί ανάξιο.

Για ποια ιδεολογική καθαρότητα μιλά η Γεροβασίλη που ανέχεται τις εισαγόμενες ιερόδουλες αλλά δεν έπρεπε να έχει δεύτερη ευκαιρία για τη χώρα ο Στέφανος
@skasselakis
;

Τους καλώ να με διαγράψουν γιατί δεν μπορώ να συνυπάρχω με αυτούς που δέχονται ο πρώην Οικονομικός του κόμματος να έχει διορισμένα στο κόμμα 3-4 μέλη της οικογένειας του κ να αποκλείουν τον Κασσελάκη από τις εκλογές.

Θα κριθούν ΟΛΑ στο συνέδριο

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ