Ανατροπή και μεγάλη έκπληξη με Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωα Μάτσα (vid)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με επίσημη δήλωσή της τοποθετήθηκε για την προσωπική της ζωή και έκανε έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των δύο παιδιών της.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής», τόνισε αρχικά η υπουργός Πολιτισμού.

«Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα», υπογράμμισε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Έκπληξη με Κεφαλογιάννη – Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για κρίση στον γάμο της και όχι χωρισμό. Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το powergame.gr, ήδη έχουν εκκινήσει οι διαδικασίες διαζυγίου του ζευγαριού. Ωστόσο, το ζευγάρι… κάνει την έκπληξη αφού παρά την κρίση εξακολουθεί να μένει στο ίδιο σπίτι.

Ουσιαστικά πρόκειται για πολιτισμένους ανθρώπους, που βάζουν πάνω απ’ όλα (και αυτό επιβάλλεται) την ηρεμία των παιδιών τους.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ