Το σχέδιο διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη εκτόξευσε τα ποσοστά του στον ΣΥΡΙΖΑ

  • Τρομοκρατημένοι οι εσωκομματικοί αντίπαλοι από το κύμα συμπαράστασης στον Στέφανο Κασσελάκη
  • Θηριώδη τα ποσοστά του αν γίνουν αύριο εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ στην ηγεσία
  • Ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή σε κάθε σενάριο

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δημοσκοπήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εκλογή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το πραξικόπημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έδειξαν τον Στέφανο Κασσελάκη να αγγίζει ακόμη και ποσοστά της τάξης του 45%. Από την μέχρι σήμερα εμπειρία και με την αναγωγή αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε σε εκλογές ανάδειξης ηγεσίας, τότε ο Στέφανος Κασσελάκης θα εκλεγόταν από την πρώτη Κυριακή.

Η πραγματικότητα αυτή έχει τρομοκρατήσει τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίοι προχωρούν σε άθλιες μεθοδεύσεις προκειμένου να τον θέσουν εκτός μάχης. Δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν και η μοναδική πιθανότητα που έχουν για την πολιτική τους επιβίωση είναι να μην του επιτρέψουν να συμμετάσχει στις εκλογές.

Ο σχεδιασμός για τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη, που αποκαλύφθηκε τις προηγούμενες ημέρες, έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη οργή στις τάξεις των φίλων, μελών και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη μεγαλύτερο κύμα συμπάθειας προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Έρευνες τις οποίες διεξάγουν στο παρασκήνιο οι δημοσκόποι δείχνουν ότι σε μία αναμέτρηση με τους εσωκομματικούς του αντιπάλους τα ποσοστά του εκτοξεύονται και σε κάποιες περιπτώσεις δείχνουν να υπερβαίνουν το 65%!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...