Ξέσπασε σάλος για τις τρείς γραμματείς του νέου προέδρου της ΕΡΤ

Με το «καλημέρα» στα νέα του καθήκοντα ο «King John» της ΕΡΤ μετακίνησε στο γραφείο του τρεις υπαλλήλους του ραδιομεγάρου χρίζοντάς τους γραμματείς, αν και, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της κρατικής τηλεόρασης, ο μοναδικός ρόλος του προέδρου είναι να συγκαλεί το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας! Χωρίς ο Γιάννης Παπαδόπουλος να έχει καμία απολύτως εκτελεστική εξουσία, είναι άγνωστο γιατί χρειάζεται τόσο… εργασιακό οργασμό στο γραφείο του.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέχεια στο SCANDALmag

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...