Μεγάλη ανατροπή: Χιλιάδες ψηφοδέλτια άκυρα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Τι θα κάνει ο Γερουλάνος;

Η μάχη με τον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει. Ο γρίφος της επόμενης μέρας στο ΠΑΣΟΚ ακούει στα ονόματα Παύλος Γερουλάνος και Άννα Διαμαντοπούλου και το φυσικά θα πράξουν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Δηλαδή, τι και εάν θα δώσουν κομματική γραμμή στο παρασκήνιο. Οι πληροφορίες που μεταδίδει το fimotro.gr φέρουν τους δύο χαμένους των εκλογών να συσκέπτονται με τα επιτελεία τους, σχετικά με την επόμενη μέρα των εκλογών.

Την ίδια ώρα, στο γραφείο του Παύλου Γερουλάνου φτάνουν μηνύματα ότι σε πολλά εκλογικά κέντρα της Αθήνας καταγράφονται πολλά ψηφοδέλτια που έχουν χαρακτηριστεί άκυρα, σε αντίθεση με τον πολύ χαμηλό αριθμό για το ίδιο θέμα σε Χάρη Δούκα και Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Παύλος Γερουλάνος έχει αποκλείσει εμμέσως με τις δηλώσεις του να ζητήσει επανακαταμέτρηση σε πανελλαδική κλίμακα, αλλά πολλοί από τον στενό του περίγυρο έχουν αντίθετη γνώμη και θεωρούν ότι «η διαφορά είναι πολύ μικρή και βάσει των πληροφοριών για τα άκυρα ψηφοδέλτια οφείλει και πρέπει να το πράξει». Ασφαλώς, ακόμη και το σχετικό θέμα απασχολεί πλέον τις συζητήσεις στο στενό του επιτελείο, κάτι που διαφανεί τις επόμενες ώρες εάν θα αλλάξει τελικά άποψη και θα συζητήσει έστω και στοχευμένα σε κάποια εκλογικά κέντρα της Αθήνας την επανακαταμέτρηση. Θα έχουμε εξελίξεις αύριο – μεθαύριο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...