Η Άννα Διαμαντοπούλου στέρησε την πρόκριση στον Γερουλάνο και άνοιξε τον δρόμο στον Δούκα

Ενώ ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στον ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρωθεί, έχει δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι η Άννα Διαμαντοπούλου, η “μητσοτακική”, δηλαδή, συνιστώσα στο ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνη που στέρησε τελικά από τον Παύλο Γερουλάνο εξαιρετικά κρίσιμες ψήφους, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στον επόμενο γύρο. Ψήφους, που όπως φαίνεται, θα του έδιναν την δεύτερη θέση. Εξάλλου η διαφορά ανάμεσα σε Γερουλάνο και Χάρη Δούκα ήταν μόλις 858 ψήφοι.

Αναλυτές που έχουν πλήρως διαμορφωμένη εικόνα και άποψη για τα προφίλ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και για τη συσχέτισή τους με το εκλογικό σώμα υποστηρίζουν ότι ο παράγοντας “Άννα Διαμαντοπούλου” ήταν εκείνος που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να περάσει στον δεύτερο γύρο ο Χάρης Δούκας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.