Παρέμβαση κόλαφος από τον Νίκο Χατζηνικολάου μετά το λάθος του Χάρη Δούκα που τον πετά εκτός δεύτερου γύρου (aud)

Την άποψη που έχει η πλειοψηφία της κοινής γνώμης για τις βραβεύσεις του δημάρχου της Αθήνας λίγες ημέρες πριν τις εκλογές εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή του στον Real fm εξέφρασε την αρνητική του άποψη για τον τρόπο ποιυ χρησιμοποιεί τον Δήμο της Αθήνας στα εσωκομματικά ζητήματα του κινήματος ο Χάρης Δούκας και άσκησε κριτική στην αποδοχή της πρόσκλησης από την πλευρά της Κατερίνας Σακκελλαροπούλου να βραβευτεί μόλις τρια 24ωρα πριν τις κάλπες στο ΠΑΣΟΚ. “Φάουλ κυρία Σακελλαροπούλου ο χρόνος του βραβείοιυ, έπρεπε να αποδεχθείτε την τιμή μετά την Κυριακή”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ακούστε το ηχητικό


Υπενθυμίζεται ότι τρεις ημέρες πριν τις εσωκομματικές κάλπες και τον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας απένειμε το Βραβείο Δημοκρατίας της Αθήνας για το 2024 στον ελληνικό λαό, για τους αγώνες του που οδήγησαν στην πτώση της δικτατορίας και τη Μεταπολίτευση, με παραλήπτρια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η απονομή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στη Στοά του Αττάλου, στο πλαίσιο των διεργασιών του Athens Democracy Forum. Ο Χάρης Δούκας, απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε: «Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση και η Πόλη των Αθηνών με το σημερινό βραβείο επιθυμεί να τιμήσει τους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού λαού για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Έχουμε την τιμή το Βραβείο να παραλάβει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκ μέρους και για λογαριασμό όλων των Ελλήνων πολιτών».

ΠΗΓΗfimotro.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...