Και η Θεοδώρα Τζάκρη επιβεβαιώνει το Periodista.gr – Εκλογή Κασσελάκη από την πρώτη Κυριακή

Δημοσκόποι, δημοσιεύματα και πολιτικά πρόσωπα συμφωνούν: Ο Στέφανος Κασσελάκης θα εκλεγεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη Κυριακή.

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Από την πρώτη στιγμή, από το πραξικόπημα στον ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησε στην αποκαθήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, η στήλη και το PERIODISTA.GR έχουν αποκαλύψει τις εκτιμήσεις που κάνουν δημοσκόποι και αναλυτές στο παρασκήνιο. Όλοι τους συμφωνούν ότι η δυναμική του Στέφανου Κασσελάκη στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι τέτοιου μεγέθους ώστε αναμένεται να κερδίσει με μεγάλο ποσοστό από την πρώην Κυριακή, από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, όταν αυτές διεξαχθούν. Άλλοι είναι πιο ξεκάθαροι αναφορικά με το μεγάλο εύρος της διαφοράς που θα οδηγήσει σε ξεκάθαρο αποτέλεσμα, σε καθαρή νίκη Κασσελάκη, άλλοι είναι πιο συγκρατημένοι. Όμως, όλοι συμφωνούν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο.

Η πραγματικότητα αυτή είναι που έχει δημιουργήσει ανησυχία στους πραξικοπηματίες, οι οποίοι προσπαθούν να μεθοδεύσουν τη ΜΗ συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και αν αυτό θα ζημιώσει τον πολιτικό χώρο στον οποίο, θεωρητικά, ανήκουν.

Τις παραπάνω πληροφορίες επιβεβαίωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενή συνεργάτιδα του Στέφανου Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό προέβλεψε, μάλιστα, ότι ο κ. Κασσελάκης «θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί ακόμα και να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...