Πως αντέδρασε η Όλγα Κεφαλογιάννη μπροστά στις κάμερες για τον χωρισμό της (vid)

Ύστερα από κάποια δημοσιεύματα που μιλούσαν για διαζύγιο του ζευγαριού, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλούσε για κρίση στον γάμο της, ξεκαθαρίζοντας ότι πρώτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά της.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.
Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κεφαλογιάννη στην ανακοίνωσή της.

Η αντίδραση της Όλγας Κεφαλογιάννη στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της

Χθες η κυρία Κεφαλογιάννη βρέθηκε στο Ηρώδειο για τη συναυλία για την Ίμβρο.

Εκεί ήταν και οι κάμερες των εκπομπών που επιχείρησαν να αποσπάσουν ένα σχόλιο από την κυρία Κεφαλογιάννη για τις τελευταίες εξελίξεις. Χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, αφού η υπουργός Τουρισμού απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

«Για την Ιαπωνία τα έχουμε πει όλα, τα έχουμε στείλει, τα έχετε δει. Έχουμε έρθει εδώ για κάτι πολύ σημαντικό, αυτή η συναυλία ήταν για την Ίμβρο, είναι ό,τι σημαντικότερο μπορούσαμε να κάνουμε, πρέπει να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, παρουσία και του Παναγιωτάτου. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει την Ίμβρο και τις χαμένες πατρίδες, που είναι οι μη λησμονημένες πατρίδες, και πολύ σημαντικό που είδαμε τα παιδάκια», αρκέστηκε να δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...