Τάσεις μεγάλης ανατροπής βρίσκουν οι δημοσκόποι στην κούρσα για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ

  • Υποχωρούν τα ποσοστά του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος παραμένει πρώτος
  • Ντέρμπι ανάμεσα σε Άννα Διαμαντοπούλου και Χάρη Δούκα, ο οποίος αναμένεται να υποστεί σημαντικές απώλειες μέχρι την ημέρα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ
  • Ανεβαίνουν τα ποσοστά του Παύλου Γερουλάνου μετά την τηλεμαχία ανάμεσα στους υποψηφίους για την ηγεσία του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν τα τελευταία 24ωρα, δηλαδή το χρονικό διάστημα που ακολουθεί του debate που διεξήχθη μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ότι στις μετρήσεις που κάνουν εντοπίζουν τάσεις ανατροπής του σκηνικού που είχε διαμορφωθεί που είχε αποτυπωθεί στις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο πιστεύουν ότι ένας υποψήφιος θα μπορέσει να κάνει μία μεγάλη έκπληξη. Ποιος είναι αυτός; Ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος όπως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ήταν και ο μεγάλος κερδισμένος του debate. Η νίκη του στην τηλεμαχία αποτυπώνεται πλέον στα γκάλοπ, τα οποία προσεχώς θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Οι δημοσκόποι λένε ότι ο Παύλος Γερουλάνος ανεβαίνει την ώρα που ο Χάρης Δούκας με την Άννα Διαμαντοπούλου δίνουν ντέρμπι για τη δεύτερη θέση, με τα ποσοστά του Χάρη Δούκα να εκτιμάται ότι θα υποχωρήσουν μέχρι την ημέρα της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών. Όμως, μου λένε ότι υποχωρούν – ελαφρώς μεν, αλλά υποχωρούν – και τα ποσοστά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος ωστόσο είναι ξεκάθαρα πρώτος.

Λέτε, ο Παύλος Γερουλάνος να πάει για την έκπληξη;

Μου λένε ότι αν περάσει στον δεύτερο γύρο θα κερδίσει σίγουρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...