Θύμισε Κανάλι 29: Βγαλμένη από τα 90s η εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega Channel (vid)

  • Βγαλμένη από τις μεγάλες στιγμές των ΜΜΕ του Κουρή η εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Η στήλη το είχε γράψει εδώ και καιρό και η θλιβερή πραγματικότητα μας δικαίωσε. Δεν ξέρω πόσοι καθίσατε το Σάββατο το απόγευμα για να δείτε την εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega Channel, αλλά δεν χάσατε και τίποτα σπουδαίο. Το μοναδικό που θα μπορούσε κάποιος να διαπιστώσει και τελικά να σημειώσει είναι η… νοσταλγική διάθεση που προκάλεσε η εκπομπή σεμερίδα τηλεθεατών, με το κακής αισθητικής σκηνικό, την Αναστασία Γιάμαλη να θυμίζει Νανά Παλαιτσάκη τη δεκαετία του 1990, με το στίγμα των ΜΜΕ του Κουρή να είναι ισχυρό, το “φάντασμα” του Καναλιού 29 να πλανάται στην ατμόσφαιρα και τη σκιά της… χαμένης Σίας Λιαροπούλου να εντοπίζεται μόνο από έμπειρους παρατηρητές. Και… φυσικά η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη, συνέδεσε όλη την παραπάνω νοσταλγική ατμόσφαιρα, με τα νανογιλέκα και τις πωλήσεις βιβλίων στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Και όχι μόνο αυτό. Η μουσική στην έναρξη, ήταν σαν soundtrack σε βιντεοταινία της δεκαετίας του 1980 και με έκανε προς στιγμήν να πιστέψω ότι θα εμφανιστούν ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Βίνα Ασίκη.

Και η θεματολογία, αχταρμάς. Πολιτική εκπομπή; Κοινωνική εκπομπή; Εκπομπή για τα διεθνή θέματα; Εκπομπή για τον Νίκο Αργυρό; Εκπομπή για τη Showbiz;

Επιστροφή στο 1996. Να, δείτε:

Α, και κάτι ακόμη.

Η Αναστασία Γιάμαλη έκανε και χιούμορ με τον εαυτό της. Αυτό, δεν χρειαζόταν. Ήταν πλεονασμός. Αρκεί αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...