Πήραν χαμπάρι τον Νίκο Παππά

  • Γιατί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπιστεύεται πια τον άλλοτε πανίσχυρο συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα,
  • Δεν θα κατέβει ως υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα εκφράσει και τη στήριξή του προς κάποιον υποψήφιο
  • Με ίντριγκες υπονόμευσε τον Στέφανο Κασσελάκη ελέγχοντας τον κομματικό μηχανισμό μέχρι και το πραξικόπημα

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δεν θα είναι, λέει υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς, ο άλλοτε διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης της Πρώτης Φοράς Αριστεράς, ο άλλοτε υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής που καταδικάστηκε για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ο άνθρωπος που είχε βάλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη, ο άνθρωπος που μετά το πραξικόπημα σε βάρος της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Όμως, ο Νικολάκης, είπε και κάτι ακόμη. Ότι δεν θα καταστήσει δηλωτική δημόσια την προτίμησή του για κάποιον εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος. Δυστυχώς για τον ίδιο αυτή του η στάση δεν άρεσε καθόλου στην βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου ο κόσμος που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, οι φίλοι και τα μέλη, έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Νίκος Παππάς παίζει ένα αμφιλεγόμενο παιχνίδι.

Στήριξε μεν, πριν από έναν χρόνο, τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά στη συνέχεια με ίντριγκες πήρε στα χέρια του και ήλεγξε τον κομματικό μηχανισμό. Και οι γνωρίζοντες λένε ότι “έπαιξε βρόμικο ρόλο” στο πρόσφατο εσωκομματικό πραξικόπημα. Οι κινήσεις του προδίδουν πολιτικό τυχοδιωκτικό. Θέλει να δει που θα κάτσει η μπίλια και να επιβιώσει. Όμως, όπως ακριβώς δεν τον εμπιστεύονται πλέον στην πιάτσα οι παλιοί του φίλοι, έτσι δεν τον εμπιστεύονται και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον εμπιστεύεται δηλαδή η πλειοψηφία που ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Με λίγα λόγια: Τον Νίκο Παππά τον πήρανε χαμπάρι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ