Η Όλγα Γεροβασίλη προαναγγέλλει νέα αποστασία από τον ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από τον Τσίπρα να επιστρέψει (vid)

Την ανάγκη να επιστρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική και να φύγουν από την πολιτική της ατάκας επισήμανε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αναφερόμενη στις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι τα σχόλιά της για τον Στέφανο Κασσελάκη «είναι απολύτως πολιτικά» και ως τέτοια πρέπει να ακούγονται και να ερμηνεύονται.

Η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τόνισε: «Αν εκλεγεί ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά». Κατηγόρησε δε τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «συνεχίζει να πολιτεύεται ανακαλύπτοντας εσωτερικούς εχθρούς, με στόχο να θυματοποιηθεί».

Για την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι γεννά την ελπίδα ότι το κόμμα θα επιστρέψει στην πολιτική συζήτηση, ενώ πρόσθεσε πως και η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη στηρίζεται σε πολιτικές θέσεις.

«Θα ήθελα να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δεν θα ήθελα να είχε αποχωρήσει. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι αυτό που θέλω εγώ εκφράζει εκείνον», ανέφερε σε άλλο σημείο η Όλγα Γεροβασίλη.

Ερωτηθείσα γιατί δεν είναι η ίδια υποψήφια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει», κάνοντας λόγος για «τοξικούς διαλόγους» και «φανταστικούς εχθρούς».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου