Ανατροπές: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ μετά το dabate

Λίγες ώρες μετά την τηλεμαχία με φόντο το στούντιο στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, υπήρξε αλλαγή -για ακόμη μια φορά- όσον αφορά το ποιος θεωρείται φαβορί, καθώς προκύπτει ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Χάρη Δούκα και Νίκο Ανδρουλάκη. Επίσης, δεν παύουν να βρίσκονται… στο παιχνίδι τόσο ο Παύλος Γερουλάνος όσο και η Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ ισχυρά αουτσάιντερ, αλλά όχι εκτός μάχης, είναι ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές για το ΠΑΣΟΚ

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ieidiseis.gr τόσο η Novibet όσο και η Stoiximan προσφέρουν ίδια απόδοση στο δίδυμο Ανδρουλάκη-Δούκα, από 2,10 στον καθένα. Μάλιστα, συμφωνία υπάρχει και για τους άλλους έξι υποψηφίους.

Debate για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Debate για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ειδικότερα, οι δύο εταιρείες έχουν τρίτο πιο πιθανό νικητή τον Παύλο Γερουλάνο με 5,70 και ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου με 6,50. Όσο για τους Μιχάλη Κατρίνη και Νάντια Γιαννακοπούλου, οι αποδόσεις είναι και για τους δύο στο 30,00 στη Stoiximan και στο 31,00 στη Novibet.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από εννέα ημέρες ο Χάρης Δούκας προσφερόταν σε απόδοση 1,85 από τις δύο εταιρείες και από κοντά ακολουθούσε σε μικρή απόσταση ο Νίκος Ανδρουλάκης με 2,20 (Novibet) και 2,35 (Stoiximan).

Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν στο 8,00 και ο Παύλος Γερουλάνος στο 10,00 και για τις δύο εταιρείες, ενώ μικρή διαφοροποίηση στις αποδόσεις, αλλά όχι στη σειρά, υπήρχε για τους Μιχάλη Κατρίνη (16,00 στη Novibet και 15,00 στη Stoiximan) και Νάντια Γιαννακοπούλου (31,00 στη Novibet και 30,00 στη Stoiximan).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...