Μεγάλη έκπληξη τα νούμερα τηλεθέασης του debate του ΠΑΣΟΚ

Ποια ήταν η τηλεθέαση του debate του ΠΑΣΟΚ;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen την τηλεμαχία των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 600.000 τηλεθεατές, ενώ η μέση τηλεθέαση ανήλθε σε 300.000 στην άκρως ανταγωνιστική ζώνη του prime time.

Το μερίδιο της τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού έκανε μέσο όρο 8%, ενώ στο ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών έφτασε στο 15,8%.

Εντυπωσιακά ήταν επίσης τα ποσοστά σε επίπεδο λεπτού, με το σύνολο του κοινού να αγγίζει το 10,7% και το ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών να φτάνει το 20,7%.

Στην προαναφερόμενη τηλεοπτική κάλυψη πρέπει να προστεθούν και άλλες 29.335 θεάσεις που έγιναν μέσω του ΕΡΤNews της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, αλλά και του ΕΡΤNews1 που μετέδιδε την τηλεμαχία με παράλληλη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 67% των θεάσεων αυτών προήλθαν από PC και tablets.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1