Έρχονται δημοσκοπήσεις που διευρύνουν το προβάδισμα Κασσελάκη – Εκλογή από την πρώτη Κυριακή

Η Πυθία αποκαλύπτει

Είναι ξεκάθαρο.

Όλες οι δημοσκοπήσεις συγκλίνουν στο εξής: Ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται σταθερά. Προηγείται σε όλες τις έρευνες, σε όλα τα γκάλοπ, φανερά και μυστικά, με πολλές μονάδες έναντι του δεύτερου, που συνήθως είναι ο Παύλος Πολάκης.

Οι δημοσκόποι στο παρασκήνιο συμφωνούν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι πρώτος. Αυτή είναι η θέληση της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ. Αν κάποιος κλείσει τα μάτια και αγνοήσει αυτή την πραγματικότητα τον περιμένει η πολιτική έρημος.

Όπως πληροφορείται η στήλη, οι δημοσκοπήσεις που το επόμενο χρονικό διάστημα θα δουν το φως της δημοσιότητας θα παρουσιάσουν διεύρυνση του προβαδίσματος του Στέφανου Κασσελάκη έναντι των αντιπάλων του. Προς το παρόν έχουμε έναν υποψήφιο, τον Παύλο Πολάκη. Και θεωρείται βέβαιο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα θέσει κι εκείνος υποψηφιότητα. Μένει να δούμε ποιος θα εκπροσωπήσει τους 87, με την πλευρά Τσίπρα να πιέζει ασφυκτικά για έναν υποψήφιο ώστε να μην πολυδιασπαστούν οι δυνάμεις του μετώπου εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι δημοσκόποι στο παρασκήνιο συμφωνούν: Όσο οι 87, που πρωταγωνιστούν στο πραξικόπημα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, αργούν να προκρίνουν κάποιο πρόσωπο για να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο δηλαδή η ηγεσία του κινήματος των πραξικοπηματιών παραμένει ορφανή και όσο θα αυξάνεται η καχυποψία του εκλογικού σώματος που θα ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο η διαφορά υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη θα αυξάνεται.

Όπως εξάλλου έχει ήδη αποκαλύψει η στήλη, οι δημοσκόποι βλέπουν σαρωτική επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Εξάλλου τα πραξικοπήματα πολλοί αγάπησαν, αλλά τους πραξικοπηματίες κανείς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...