Αυτό είναι το πρόσωπο που μάλλον κατεβάζουν οι «87» για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, λένε, αλλά στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν ισχύει.

Οι «87» πρωταγωνίστησαν στο πραξικόπημα ενάντια στον Στέφανο Κασσελάκη και στη συνέχεια στο στρατόπεδό τους επικράτησε πανικός.

Πανικός λόγω των σφοδρών αντιδράσεων του κόσμου που ένιωσε την αδικία σε βάρος του προέδρου του κόμματος από τους πραξικοπηματίες της κομματικής γραφειοκρατίας.

Πανικός και από τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν σαρωτικό προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη. Από το πραξικόπημα μέχρι σήμερα οι “87” δεν έχουν καταλήξει σε υποψήφιο που θα είναι ικανός να αντιμετωπίσει είτε τον Στέφανο Κασσελάκη, είτε τον Παύλο Πολάκη στις εσωκομματικές εκλογές. Εκτός αυτού δέχονται και τις ασφυκτικές πιέσεις του συστήματος Τσίπρα, που τους πιέζει ώστε να καταλήξουν σε μία και μόνο υποψηφιότητα προκειμένου να αποφευχθεί ο κατακερματισμός των δυνάμεων των πραξικοπηματιών. Στόχος του συστήματος Τσίπρα είναι η ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και η οριστική του διάλυση ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη συγκρότηση του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, που στήνει η διαπλοκή.

Κατόπιν και των πιέσεων αποφασίστηκε ότι ο εκλεκτός των “87”, των πραξικοπηματιών δηλαδή και του συστήματος του Αλέξη Τσίπρα, που προσπαθεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Σωκράτης Φάμελλος, ένα πρόσωπο, ωστόσο, που λόγω των όσων έχει πράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει απαξιωθεί στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει και ως κάκιστη επιλογή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ