Τι λέει η Motor Oil για τη φωτιά στις εγκαταστάσεις της – Σοκάρει η αποκάλυψη αυτόπτη μάρτυρα (vids)

Έσβησε ολοκληρωτικά η φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στο νότιο τμήμα του διυλιστηρίου της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα το πρωί η εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η λειτουργία του διυλιστηρίου συνεχίζεται αλλά με μειωμένη δυναμικότητα.

Η εταιρεία αναφέρθηκε και στον τραυματισμό των τριών εργαζομένων εταιρείας εργολάβων τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία τους.

Σχετικά με τις ζημιές επισημάνθηκε πως «η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη – τόσο για τις υποδομές, όσο και για την λειτουργική απώλεια κερδών ως συνέπεια της όποιας διακοπής εργασιών».

Καταλήγοντας η Motor Oil σημειώνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την περιοχή των εγκαταστάσεων και την ευρύτερη περιοχή ενώ ευχαριστεί την Πυροσβεστική καθώς και το προσωπικό της εταιρείας που συνέδραμε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Κατασβέστηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε εχθές το απόγευμα, 17 Σεπτεμβρίου, σε νότιο τμήμα των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Τα διυλιστήρια συνεχίζουν την λειτουργία τους με μειωμένη δυναμικότητα. Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων τραυματίστηκαν ελαφρά. Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους.

Από το συμβάν προκλήθηκαν υλικοτεχνικές βλάβες, για τις οποίες η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη – τόσο για τις υποδομές, όσο και για την λειτουργική απώλεια κερδών, συνεπεία της όποιας διακοπής εργασιών.Από το συμβάν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την εγγύς και ευρύτερη περιοχή.

Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν στην γρήγορη κατάσβεση και τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας στα διυλιστήρια για την συμβολή τους».

Τι λέει εργαζόμενος

Στο μεταξύ, σοκάρει η μαρτυρία ενός εργαζομένου ο οποίος βρισκόταν στο διυλιστήριο την στιγμή της φωτιάς.

«Ένιωσα ένα κάψιμο πίσω μου. Ήμουν στα 30-40 μέτρα. Ευτυχώς φορούσα τη στολή μου, αλλιώς θα καιγόμουν. Είμαι σε σοκ. Είμαι ζαλισμένος. Ακόμη δεν έχω συνέλθει», ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1.

Δείτε βίντεο

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ