Ο Παύλος Γερουλάνος μπορεί να κάνει την έκπληξη στο ΠΑΣΟΚ

Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να γίνει η μεγάλη έκπληξη; Ναι, μπορεί. Γιατί, επιτέλους, έγινε το αυτονόητο. Αυτή τη φορά, τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσουν στα τυφλά. Οι υποψήφιοι πρόεδροι απέκτησαν το δικαίωμα να παρουσιάσουν τις θέσεις τους για το μέλλον του Κινήματος στη διευρυμένη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και να κριθούν για αυτές.

Του Δημήτρη Τζιώτη


Υπάρχει, όμως, ένα θέμα στην εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Αυτοί που αποδείχτηκε ότι ήταν πιο καλοί δεν είναι φαβορί για να κερδίσουν τις εκλογές. Άλλοι διακρίθηκαν με τις ομιλίες και τα προγράμματά τους και άλλοι προπορεύονται στις σχετικές δημοσκοπήσεις.

Γεννιέται, συνεπώς, ένα ερώτημα. Ψηφίζουμε την καλύτερη και τον καλύτερο ή κάτι άλλο; Το στίγμα των υποψηφίων προέδρων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν σαφές. Όλα όσα κρύβονταν σε προηγούμενες εκλογές. Φάνηκαν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, η εμπειρία τους, οι γνώσεις τους και οι διαφορές τους. Παίζει όμως κάποιο ρόλο στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το περιεχόμενο; Μπορεί στην εποχή μας οι προτάσεις να κερδίσουν τις εντυπώσεις και την κομματική ισχύ; Θα μπορούσαν οι ομιλίες των υποψηφίων να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο SLpress

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ