Η Τζάκρη ξεμπρόστιασε την στρατηγική της παράγκας των πραξικοπηματιών – Τι είπε για νέο κόμμα Κασσελάκη (vid)

Ο προγραμματισμός έκτακτου συνεδρίου και η εκλογή προέδρου του κόμματος από τη βάση, στις 24 Νοεμβρίου, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ενόψει και της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββατοκύριακου.

Η εκ νέου υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη θεωρείται εξαιρετικά πιθανή, στις εσωκομματικές εκλογές. Δηλώσεις σχετικές με το θέμα έκανε το πρωί η Θεοδώρα Τζάκρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπω ότι θέλουν να αλλάξουν το καταστατικό για να δημιουργήσουν διαδικαστικά κωλύματα στον κ. Κασσελάκη. Δεν είναι συμπεριφορά φαβορί να προσπαθήσουν να πάρουν το ματς στα χαρτιά».

.Ο προγραμματισμός έκτακτου συνεδρίου και η εκλογή προέδρου του κόμματος από τη βάση, στις 24 Νοεμβρίου, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ενόψει και της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββατοκύριακου. Η εκ νέου υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη θεωρείται εξαιρετικά πιθανή, στις εσωκομματικές εκλογές. Δηλώσεις σχετικές με το θέμα έκανε το πρωί η Θεοδώρα Τζάκρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπω ότι θέλουν να αλλάξουν το καταστατικό για να δημιουργήσουν διαδικαστικά κωλύματα στον κ. Κασσελάκη. Δεν είναι συμπεριφορά φαβορί να προσπαθήσουν να πάρουν το ματς στα χαρτιά». ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Και πρόσθεσε: «Θέλουν να κρατήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν αυτός κατεδαφιστεί. Είναι μια στρατηγική της παράγκας. Θεωρώ, όμως, ότι με αυτή την αδιέξοδη πολιτική δεν συμφωνούν Πολάκης και Παππάς, δεν θέλουν έναν ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Θέλουν να παραπέμψουν τον κ. Κασσελάκη σε μια επιτροπή δεοντολογίας που απλά επέβαλε μια απλή επίπληξη στον κ. Σπίρτζη στέλνοντας το μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος ότι μπορεί κάποιος να αποκαλεί “Γκέμπελς” τον πρόεδρό του. Εκτός αν θέλουν να είναι μια α λα κάρτ επιτροπή». Η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε «ευσεβείς πόθους εσωκομματικών αντιπάλων τα περί νέου κόμματος Κασσελάκη», ενώ είπε ότι αυτή η εβδομάδα «θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων για τον Κασσελάκη».

Και πρόσθεσε: «Θέλουν να κρατήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν αυτός κατεδαφιστεί. Είναι μια στρατηγική της παράγκας. Θεωρώ, όμως, ότι με αυτή την αδιέξοδη πολιτική δεν συμφωνούν Πολάκης και Παππάς, δεν θέλουν έναν ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Θέλουν να παραπέμψουν τον κ. Κασσελάκη σε μια επιτροπή δεοντολογίας που απλά επέβαλε μια απλή επίπληξη στον κ. Σπίρτζη στέλνοντας το μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος ότι μπορεί κάποιος να αποκαλεί “Γκέμπελς” τον πρόεδρό του. Εκτός αν θέλουν να είναι μια α λα κάρτ επιτροπή».

Η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε «ευσεβείς πόθους εσωκομματικών αντιπάλων τα περί νέου κόμματος Κασσελάκη», ενώ είπε ότι αυτή η εβδομάδα «θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων για τον Κασσελάκη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ