Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τον Δημήτρη Μάρη τον θυμάστε; Τον άνθρωπο των στοιχηματικών εταιρειών, που φιλοδοξούσε να γίνει ο “μεγάλος παίκτης” στα media του ευρύτερου χώρου της Αριστεράς-Κεντροαριστεράς. Τον άλλοτε στενότατο φίλο του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά. Τον χρηματοδότη του κατά τα άλλα “Αριστερού” Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον οποίο είχε τοποθετήσει στο think tank “Eteron”. Τον χρηματοδότη της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, η “Αυγή” με την οποία είχε υπογράψει συμφωνία για χορηγία ύψους 1,3 εκατ. ευρώ και την οποία απέσυρε όταν η Έφη Αχτσιόγλου, στην οποία είχε ποντάρει ο Δημήτρης Μάρης, συνετρίβη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη
Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Τον θυμάστε τον Δημήτρη Μάρη; Είναι ο άνθρωπος, του οποίου τα ΜΜΕ είχαν λυσσάξει κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Θυμάστε που ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προειδοποιήσει ότι “Ο Μάρης δεν θα αγοράσει φθηνά τον ΣΥΡΙΖΑ”;

Διαβάστε οπωσδήποτε:
Παράνομη χρηματοδότηση; Στο ραντάρ της Δικαιοσύνης το 1,3 εκατ. ευρώ που έδωσε ο Μάρης στην «Αυγή»

Σύμβαση 1,3 εκατ. ευρώ «δώρο» με την υποψηφιότητα Αχτσιόγλου – Ιστορική δικαίωση για το Periodista.gr

Ας θυμηθούμε ξανά όλοι μαζί τι είχε γράψει ο Στέφανος Κασσελάκης στους λογαριασμούς του στα social media στις 23 Φεβρουαρίου του 2024, τότε που ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του σχεδίαζαν το πρώτο αποτυχημένο πραξικόπημα ανατροπής του εκλεγμένου από την βάση του ΣΥΡΙΖΑ προέδρου του κόμματος:

Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης

Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα, για 21 ολόκληρα χρόνια. Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής. Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος.Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε. ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής.

Μετά το πραξικόπημα της γραφειοκρατικής κλίκας του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, με τους γραφειοκράτες χωρίς ντροπή να κηρύσσουν έκπτωτο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ είχε προηγηθεί το χάος στα media του ΣΥΡΙΖΑ, χάος για το οποίο την απόλυτη ευθύνη είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η θλιβερή παρέα που τον πλαισιώνει, ξαφνικά ο Δημήτρης Μάρης, ο οποίος έχει ηττηθεί και ταπεινωθεί σε όλα τα πολιτικά παιχνίδια στα οποία έχει συμμετάσχει στο παρασκήνιο, εμφανίστηκε ξανά.

-Πως;
-Με διαφήμιση στην “Αυγή”
-Απίστευτο
-Και όμως, αληθινό.

Δείτε με τα μάτια σας:

Η διαφήμιση του think tank του Δημήτρη Μάρη
Η διαφήμιση του think tank του Δημήτρη Μάρη

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ