Σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγα 24ωρα για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενορχηστρώνει από το παρασκήνιο, όπου βρίσκεται κρυμμένος εδώ και μήνες, ολόκληρο το πολιτικό σχέδιο για την πραξικοπηματικού χαρακτήρα αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ακολούθως για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, που σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – αυτός είναι ο σχεδιασμός – θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για ολική επαναφορά του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πολιτική και στην ηγεσία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς που στήνουν συστήματα της διαπλοκής και της τραπεζοκρατίας.

Νωρίτερα διαβάσατε ότι έρχονται αποκαλύψεις το επόμενο χρονικό διάστημα για τα μαύρα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ και για τη χρηματοδότηση από ολιγάρχες. Μαθαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας νιώθει μεγάλη ανησυχία για όσα έρχονται καθώς θα αφορούν στην χρονικό περίοδο 2015-2019 όταν είχε κυβερνήσει, αλλά και στην τριετία 2012-2015. Μαθαίνω ότι θα έρθουν στο φως φοβερά και τρομερά πράγματα, τα οποία θα δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις. Ακόμη και ο πιο καλόπιστος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ θα νοιώσει ντροπή για όσα έκαναν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ίδιο πλαίσιο, μαθαίνω ότι τα επόμενα 24ωρα μεγάλος μιντιακός όμιλος, μέσω της ναυαρχίδας του, αναμένεται να φωτίσει τον “σκοτεινό θάλαμο” με τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, όταν πρόεδρος του κόμματος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Έτσι είναι αυτά: Ο Αλέξης Τσίπρας και η παρεούλα των ηττοπαθών που τον πλαισιώνουν υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες και τις ικανότητες τους να κάνουν ίντριγκες και τώρα θα λουστούν τις συνέπειες. Από κοντά κινδυνεύουν να εκτεθούν και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν ποντάρει πολλά στο πρότζεκτ της επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα.

Μείνετε συντονισμένοι, οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ