Η Βούλα Κεχαγιά έκανε την Τσαπανίδου να μοιάζει επιτυχημένη – Σάλος από τα σχόλια στο διαδίκτυο

Από το harddog-sport

Η Βούλα Κεχαγιά παραιτήθηκε από τη θέση τής εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και η ανάρτησή της στο Χ είχε ευχαριστίες για τον Στέφανο Κασσελάκη, τα στελέχη του κόμματος που την «αντιμετώπισαν συντροφικά» καθώς και για εκείνους «τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία». Ευχαρίστησε ακόμα, πέρα από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, και τους εκπροσώπους του Τύπου «για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις- στάση τους» απέναντί της».
Οι αντιδράσεις κάτω από τη ανάρτηση πολλές και ποικίλες. Οι περισσότερες θετικές, αρκετές αρνητικές και κάποιες λίγες υβριστικές, με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Υπήρξαν και ορισμένες ιδιαίτερα δηκτικές. Όπως εκείνη που αναφέρει «κατάφερες να κάνεις την Τσαπανίδου να μοιάζει επιτυχημένη» και μια άλλη που χαρακτηρίζει τον Χουδαλάκη «έρμο» γιατί «σου ξανάρχεται», εννοώντας τη συνεργασία που είχαν οι δυο δημοσιογράφοι στην απογευματινή ενημερωτική εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ» του Attica TV. Στα αρνητικά δεν λείπουν οι κακίες (μυρίζουν συναδελφική προέλευση κάποιες) του είδους «ήσουν εντελώς ανεπαρκής (…) ο Κασσελάκης φταίει που υπέκυψε στις πιέσεις».
Στα θετικά σχόλια υπάρχει πολλές επιδοκιμασίες, όπως «βγαίνεις με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά», «είσαι αξιοπρεπέστατη, έντιμη και άψογη σε όλα σου», «σε αγαπούν τα απλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό σύντομα θα φανεί», και άλλα.

Παρακάτω λίγες από τις πολλές αναρτήσεις που ακολούθησαν εκείνη της Βούλας Κεχαγιά:
■ «Άψογη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε την ταφόπλακα του. Με τον Κασσελάκη όποια απόφαση και να πάρει».
■ «Και πολύ καλά έκανες πριν σε παρασύρει και σενα η κατρακύλα και η βρωμιά αυτού του κόμματος. Κανενας αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θέλει να κυλήσει στον βούρκο. Ευχαριστουμε για την παρουσία σου και ελπίζουμε σε κάτι καινούργιο».
■ «Ελπίζω να επιστρέψετε στις εκπομπές κ δυστυχώς πολλοί πλέον “παραιτηθηκαμε”. Αναμένουμε αν υπάρξει ψηφοφορία από τη βάση κ μετά διαγραφή. Ούτε θέλω να τους ξανακούσω».
■ «Όλοι εμείς σ’ ευχαριστούμε Βούλα! Είσαι αξιοπρεπέστατη, έντιμη και άψογη σε όλα σου! Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν».
■ «Καλά έκανες και κακώς δεν το είχες κάνει νωρίτερα. Ήσουν εντελώς ανεπαρκής και δεν φταις εσύ, ο Κασσελάκης φταίει που υπέκυψε στις πιέσεις για να είσαι εσύ εκπρόσωπος τύπου».
■ «Στάση Πραγματικού Αριστερού που σέβεται τον εαυτόν του και τη Βάση. Σας ευχαριστούμε που τιμάτε την εμπιστοσύνη μας. Μαζί σας στο παρόν και στο μέλλον Τέτοιους Πολιτικούς Ανθρώπους θελουμε σαν χώρα. Με Πολιτικό ήθος κι αξιοπρέπεια. Σαφώς ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ».
■ «Δυστυχώς, μετά το αισχρό πραξικόπημα, ο ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται στην κατηγορία των φασιστικών αντιδημοκρατικών χουντικών μορφωμάτων και αποκόπηκε πλήρως από τη βάση που έχει εξαπατηθεί»

“Κατάφερες να κάνεις την Τσαπανίδου να μοιάζει επιτυχημένη”

Το πώς… εμπλέκεται και ο Γιώργος Χουδαλάκης στην παραίτηση της Βούλας Κεχαγιά, το βλέπουμε στην ανάρτηση κάποιου/κάποιας: «Ερμε χουδαλακη σου ξανάρχεται…. μα περίμενες και εσύ ότι ο σύριζα θα πήγαινε χανταβουλι… » γράφει αναφερόμενος/η στην εκπομπή των δυο που είχαν αρχίσει στο Attica TV.
Άλλο σχόλιο «εμπλέκει» στην παραίτηση και την Πόπη Τσπανίδου: «Εμείς ευχαριστούμε για όλα Βούλα!!! Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερες να κάνεις την Τσαπανίδου να μοιάζει επιτυχημένη και σε εμάς χάρισες άπειρο υλικό!»

Πιο κάτω μερικές θετικές και αρνητικές αναρτήσεις:
■ «Αριστα επραξες. Δεν σε στηριξε ο προεδρος σε ολη τη διαρκεια της θητειας σου. Με εκτιμηση»
■ Όταν εκπροσωπείς το καινούριο που εμφανίζεται μέσα στο λάκκο με άγρια, αρπακτικά θηρία και βγαίνεις με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι, σου αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια. Από τα βάθη της καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο που έβγαλες μέσα σε πολύ εχθρικές, αρνητικές συνθήκες.

■ «Κρίμα που ακόμα κ στην παραίτηση σας θέτετε υπονοούμενα κάποιων εξαιρέσεων κάποιων συντρόφων σας δηλ που είχαν διαφορετική άποψη για την διάλυση που σταδιακά θα επιβάλατε από άγνοια ή και από προσκόλληση στον τέως πρόεδρο Οι συλλογικές διαδικασίες και η δημοκρατία όμως πέρασαν».
■ «Αφανισμός θα είναι μια νίκη για μένα, σαν τους χρυσαυγήτες να ξαναγυρίσουν στις τρύπες τους να ντρέπονται να λένε τα καμώματα τους».
■ «Άντε γιατί σε βλέπαμε και μας εκνεύριζες».
■ «Να σκάσω είμαι».
■ «Στο καλό κυρία @bkex να μας γράφετε να μη χαθούμε».
■ αλλά καλά να πάθεις… Ποιος σου είπε να μπλεχτείς με τον Τεπενδρή των Σπετσών… Και το πιο ωραίο είναι ότι εσύ η ίδια τα έλεγες…»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ