21.000 ευρώ θα κοστίσει η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο

21.043,87 ευρώ θα εκταμιεύσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας από το ταμείο της Περιφερειας για να υποδεχτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του στην Πελοπόννησο, όπως φαίνεται από τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στη διαύγεια.

Το ποσό αυτό πέραν της υποδοχής, περιλαμβάνει τις συναντήσεις και ομιλίες που θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα ο πρωθυπουργός. «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι μία χιλιάδες σαράντα τρία ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (21.043,87 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του (ης) «01.072 Υπηρεσίες Διοίκησης ΠΕ Αρκαδίας» K.A. Eξόδων 0845.0001 του οικονομικού έτους 2021 για «Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κ.Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ.Λιβανού, στις 19-07-2021 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και των συναντήσεων, ομιλιών και επαφών του» σημειώνεται στη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, είχε αναφέρει ήδη από την Πέμπτη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περιοχές στη Δυτική Μεσσηνία το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενος, εκτός από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, και από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη. Στην απόφαση που δημοσιεύτηκε γίνεται αναφορά μόνο στον Σπ. Λιβανό, οπότε δεν αποκλείεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ετοιμάζεται να εκταμιεύσει μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμα για τη Λ. Μενδώνη.

ΠΗΓΗtvxs.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1