10 ακόμα βιαστές της «έδωσε» στη νέα κατάθεσή της η 12χρονη

Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ βρέθηκε τη Μ. Δευτέρα η 12χρονη που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχε από την προηγούμενη εβδομάδα παραγγελία από την Ανακρίτρια για να δώσει νέα κατάθεση, κατόπιν αιτήματος που είχε γίνει από το ίδιο το παιδί και τη δικηγόρο του.

Η 12χρονη μετέβη στη ΓΑΔΑ από την περιοχή όπου ζει – εκτός Αττικής – σε σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Στην πολύωρη κατάθεση που έδωσε στην παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από ακόμα 10 άντρες. «Πρόκειται για άτομα που -σύμφωνα με τη νέα κατάθεση- βίασαν την 12χρονη. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί. Η 12χρονη δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες», αναφέρουν το iEidiseis.

Επίσης, η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι ο προφυλακισμένος για μαστροπεία Η.Μ. της είχε πει να συνευρεθεί και με άλλα άτομα, τα οποία προσπάθησε να θυμηθεί και τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες καταθέσεις της ανήλικης. Όπως είπε η 12χρονη, της έλεγε ότι έχουν πολλά λεφτά και γι’ αυτό πρέπει να τους συναντήσει, χωρίς όμως τελικά αυτό να γίνει πράξη.

Από εδώ και πέρα αναμένεται η Ανακρίτρια να κάνει νέα παραγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση των νέων ατόμων που ανέφερε χθες το κορίτσι στην κατάθεσή του. Για ακόμα μία φορά το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε η 12χρονη θα μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!