Ύμνοι στα διεθνή ΜΜΕ για τον Ολυμπιακό (pics)

Το όνειρο του Conference League έγινε πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό και τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ αποθέωσαν τους ερυθρόλευκους μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα στον τελικό και την κατάκτηση του ιστορικού για το ελληνικό ποδόσφαιρο τροπαίου.

Όπως είναι φυσικό τα πιο πολλά μέσα εστιάζουν αναμενόμενα στον Ελ Κααμπί, ο οποίος ήταν ο σκόρερ και του νικητήριου γκολ στον τελικό, αλλά και στον πρωτεργάτη της ερυθρόλευκης εποποιίας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε το Europa Conference League αφού ο Ελ Κααμπί ισοπέδωσε τη Φιορεντίνα» γράφει ο βρετανικός Guardian.

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε το Conference League και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σήκωσε ευρωπαϊκό τρόπαιο» γράφει το BBC.

«Με τον Ελ Κααμπί στον Όλυμπο» γράφει η ιστοσελίδα Maisfutebol με μια φωτογραφία των ερυθρόλευκων να σηκώνουν το τρόπαιο του Conference League.

«Ο “Μεντιλόπουλος” είναι ήδη ιστορία για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο» γράφει στη διαδικτυακή της έκδοση η Marca για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η μορφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κυριαρχεί και στο πρωτοσέλιδο της «Marca» καθώς ο Ισπανός προπονητής ως άλλος… Δίας κάθεται στον θρόνο του στον Όλυμπο.

«Ιστορικός Μεντιλίμπαρ! Ο Βάσκος προπονητής γράφει ιστορία κατακτώντας το Conference League με τον Ολυμπιακό ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη.

Πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος για ελληνική ομάδα την ιστορία! Και ο δεύτερος διαδοχικός τελικός που χάνει η Φιορεντίνα», αναφέρει σχετικά η Marca.

Για «στοιχειωμένο» Conference League όσον αφορά τη Φιορεντίνα κάνει λόγο η Gazzetta dello Sport, με τους Ιταλούς να χάνουν δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τρόπαιο στα τελευταία λεπτά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...