«Όσκαρ υποκριτικής…» – Γιατί κανένας από τον απλό κόσμο που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστεψε τα δάκρυα της Λινού;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Αν η Αθηνά Λινού, την οποία σε μία στιγμή απόγνωσης και εντός του κλίματος που είχε δημιουργηθεί λόγω Covid-19 ενσωμάτωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, δεν είχε βάλει τα κλάματα, για το ανύπαρκτο μπούλινγκ του Παύλου Πολάκη στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, τότε η διαγραφή του έντιμου και ακέραιου αγωνιστή βουλευτή από την Κρήτη δεν θα είχε γίνει ποτέ.

Επομένως αντικειμενικός σκοπός της δημοσιογραφικής έρευνας είναι ο ρόλος που διαδραματίζει η Αθηνά Λινού, αλλά και οι κύκλοι προσώπων και τα συμφέροντα που αποτελούν σημείο αναφοράς της εντός, αλλά και ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ. Με μία ανάρτησή του χθες το βράδυ ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης προανήγγειλε συνταρακτικές αποκαλύψεις για την Αθηνά Λινού και όχι μόνο. Οπότε, υπομονή.

Ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης
Ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης

Υπήρξαν και οι καταγγελίες του Παύλου Πολάκη ότι τα δάκρυα της Αθηνάς Λινού ήταν ψεύτικα. Ότι κάποιοι έστησαν το σκηνικό για να δρομολογηθεί άμεσα η διαγραφή του. Η στήλη έχει αντίστοιχους προβληματισμούς με τον Παύλο Πολάκη και φυσικά η δημοσιογραφική έρευνα θα φέρει τα πάντα στο φως. Στοιχεία υπάρχουν και συγκεντρώνονται κι άλλα. Υπομονή.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι την ίδια εντύπωση, ότι δηλαδή τα δάκρυα της Αθηνάς Λινού ήταν ψεύτικα, καταλήγει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος προχώρησε σε μία κίνηση, στη διαγραφή Πολάκη δηλαδή, η οποία ισοδυναμεί με “πολιτική αυτοκτονία”. Μία βόλτα στα σόσιαλ μίντια αρκεί. Εκεί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για “Όσκαρ υποκριτικής που πρέπει να πάρει η Λινού…” και για τρομακτικό λάθος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Παύλος Πολάκης είναι ο μοναδικός που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση. Οι μοναδικοί που έχουν πιστέψει τα δάκρυα της Λινού, πάντως, είναι κάτι κακομοίρικα γαλάζια τρολς και οι δημοσιογράφοι που παίρνουν απευθείας γραμμή από το Μαξίμου. Ποιοι δηλαδή; Η σάρα και η μάρα της ελληνικής κοινωνίας…

Μείνετε συντονισμένοι διότι τα καλύτερα έρχονται…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...